Sound healing

Sound Healing
Marcel Macaré
Sound Healing
Duur: 40-50 minuten
Kosten: € 40,-
Sound Healing
Een klankschalen massage is gebaseerd op trillingen. De trillingen gaan met een bepaalde frequentie het lichaam in en laten lichaam en geest ontspannen. De trillingen werken in op gevoelens en ook op het geheugen en bevorderen het zelf genezend vermogen. Door te luisteren naar de klank en het voelen van de trillingen wordt het lichaam in staat gesteld om spanningen los te laten. Door de massage zal het lichaam mee gaan trillen met de frequentie van de klankschaal. Na de massage zal je lichaam weer zijn eigen trillingsfrequentie aannemen. Dit kan enkele uren maar ook een paar dagen duren. We maken gebruik van verschillende soorten klankschalen en Koshi’s.
Sound Healing
De trillingen die je hoort en voelt dringen door tot op celniveau en brengen lichaam en geest in totale ontspannenheid. Ervaar diepe rust en het geeft ruimte om dingen te accepteren.

Marcel Macaré
Ik ben hoogsensitief, ontzettend gemotiveerd, leergierig en spiritueel ingesteld. Het maken van orgonites met hele hoge lichtfrequenties en kennis vergaren en het delen van (praktische) kennis, vooral op het gebied van de alternatieve geneeskunde, is één grote passie! Ik heb natuurkunde en techniek gestudeerd in Rotterdam. Als natuurkundige heb ik al jaren mijn stokpaardjes bereden zoals; licht, geluid en elektriciteit. Precies de onderwerpen die ook in mijn beroep als natuurgeneeskundig therapeut toepas.

www.praktijkmacareen.nl