Healingveld

Human Design readings

Laura da Represa

Door je bewust te worden van jouw unieke design en gebruik te maken van de tools die Human Design biedt kun je keuzes maken die in lijn zijn met wie je echt bent en word je bekrachtigd in je unieke zijn.

lees verder →

Access Bars® en Reconnective Healing®

Peter Moerkens

Het is mijn missie om vanuit mijn hart en ziel en in verbinding met het helende kwantumveld er liefdevol te zijn voor een ieder die ik een stapje kan en mag begeleiden op zijn of haar pad naar heelheid en geluk.

lees verder →

Qi-healing

Christel Dirks

Korte, krachtige healing die blokkades in je lichaam opheft opdat je energie vrijelijk mag stromen en er balans ontstaat tussen lichaam en geest.

lees verder →

Klankhealing

Peter Wilms

In de klankhealing die ik geef maken we een helende reis naar binnen. Met gebruik van klankschalen, sjamanendrum en stem kan er losgetrild worden wat in jou voelbaar mag worden.

lees verder →

Energetic sound touch en VortexHealing®

Joost van Genugten

Door te werken met klank en resonantie van klankschalen en stemvorken kunnen blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of onderbewust niveau naar boven komen en vrijgemaakt worden.

lees verder →

Matrix healing en cranio sacraal behandeling

Jago Koch

Met matrix healing ruimte maken in je lichaam. Lichamelijke klachten, oude emoties, patronen en verstrikkingen loslaten. Opengaan naar je lichtbewustzijn en ervaren wat je werkelijk bent.

lees verder →

Piekstaat overdracht

Laura Visser en Naomi Joseph

Op zondag geven we gratis piekstaat overdracht op het healingveld. Piekstaat is een verhoogde staat van bewustzijn, die je bijvoorbeeld ook kunt voelen als je veel gemediteerd hebt.

lees verder →

Ontspanningsmassage Rebalancing & Shiatsu

Piet Jan Hollemans

Rebalancing helpt om van een staat van denken naar bewust voelen te gaan en van voelen naar zijn. Shiatsu zorgt ervoor dat de levensenergie, de Ki, weer vrij door het lichaam kan circuleren.

lees verder →

Trager Approach en Teraherz frequenties

Arnaud Mooij

TRAGER® is een Approach en brengt de mind en het lichaam weer bij elkaar, integreert alles wat je al bent en hebt meegemaakt en het stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

lees verder →

Klankschalen massage

Judith Berghuijs

Kom lekker genieten van een ontspannen klankschalen massage. De helende klankschalen worden op het geklede lichaam gezet. Doordat je lichaam uit 70 % water bestaat werken de trillingen diep en krachtig door.

lees verder →

Holistische intuïtieve ontspanning massage

Marcel Mourik

Wat er in jouw leven speelt komt tot uiting in het lichaam. Ik stem mij daarop af met een combinatie van intuïtieve massage, klassieke Zweedse massage en energetisch werk (shamballa).

lees verder →

Theta-healing

Peter Wilms

Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei.

lees verder →

Reading – de weg van de ziel

Ellen Alten

In een reading help ik jou zicht te krijgen op het niet direct zichtbare van zielsvraagstukken. Dat doe ik met behulp van het kaartendeck De weg van de ziel en met mijn helder wetend en invoelend vermogen.

lees verder →

Healing met mantra

Peter Mouthaan

In een consult kan ik je vertellen wat je nodig hebt om in een bepaalde situatie ergens mee om te gaan. Door middel van inzicht in jezelf die ik jou meegeef en door een bepaalde energie die ik door krijg van mijn gids.

lees verder →