Healingveld

Matrix healing en cranio sacraal behandeling

Jago Koch

Met matrix healing weer ruimte maken in je lichaam. Lichamelijke klachten, oude emoties, patronen en verstrikkingen vrij laten komen en loslaten. Opengaan naar je lichtbewustzijn en ervaren wat je werkelijk bent.

lees verder →

Energetische massage

Marcel Hakkesteegt

Het vertrekpunt van de massagesessie is wat er bij jou speelt is en waar je behoefte ligt. Daarin bied ik je een veilige setting waarin je wordt uitgenodigd om je meer en meer te ontspannen

lees verder →

Adem, diep bindweefsel of ontspanningsmassage

Marjon van Opijnen

Je stromend en ontspannen voelen en de ervaring van meer ademruimte. In de diep bindweefselmassage laat je spanning los. In de adem- en ontspanningssessie leer je meer te ontspannen via beweging en adem.

lees verder →

Theta-healing

Peter Wilms

Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei.

lees verder →

Energetische Tantra Massage

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Een tantra massage kan helpen je innerlijke sensuele energie te onderzoeken en bewuster te worden. Je blokkades op seksueel gebied te onderzoeken en los te laten.

lees verder →

Sjamanistische Healing

Arjan van Leeuwen

Een sjamanistische healing brengt balans tussen je lichaam, je geest en je ziel. In deze verbinding die ontstaat wordt jouw zelfhelende vermogen geactiveerd. Emotionele blokkades kunnen loskomen.

lees verder →

Reading met het plantenorakel

Koen van der Schoof

Middels een reading wordt jouw ziel gelezen en ontvang je heldere inzichten over het pad dat je nu loopt. Er komt precies boven wat er voor jou op dit moment aan informatie beschikbaar is.

lees verder →

Ratels maken van kalebassen

Clasien Hundersmarck

Een instrument om je met de spirits te verbinden. Om je tot rust te brengen en contact te maken met een diepere laag in jezelf. Te gebruiken bij meditatie, ceremonie, een viering of om iets los te ratelen bij healing.

lees verder →

Met plezier de diepte in

Ellen Alten

Ik help zicht te krijgen op het niet direct zichtbare van zielsvraagstukken, fysieke klachten of emotionele blokkades. Ik neem je mee terug naar waar het is ontstaan om het daar in de kern op te lossen.

lees verder →

Healing met mantra

Peter Mouthaan

In een consult kan ik je vertellen wat je nodig hebt om in een bepaalde situatie ergens mee om te gaan. Door middel van inzicht in jezelf die ik jou meegeef en door een bepaalde energie die ik door krijg van mijn gids.

lees verder →

Sjamanistische healing

Cees Elenbaas

Een sjamanistische healing is intuïtief om je energie in balans te brengen. De healing wordt op lichamelijk, energetisch en zielsniveau gegeven. Door trommelen en zingen wordt contact gemaakt met de spirits.

lees verder →