Healingveld

Urim-code

Marcel Macaré

Urim-Code is een energetisch werkende stoel met een licht-intelligentie matrix die in staat is om de oorspronkelijke Goddelijke blauwdruk te activeren en (oude) belastingen uit jouw systeem te transformeren.

lees verder →

Adem, diep bindweefsel of ontspanningsmassage

Marjon van Opijnen

Je stromend en ontspannen voelen en de ervaring van meer ademruimte. In de diep bindweefselmassage laat je spanning los. In de adem- en ontspanningssessie leer je meer te ontspannen via beweging en adem.

lees verder →

Chakra en aura healing

Marloes Meijnen

Contact maken met je lijf en het vergroten van zelfliefde en vertrouwen zijn een rode draad in al mijn healing sessies, waarbij ruimte wordt gemaakt voor angsten en opgeslagen trauma.

lees verder →

Ontspanningsmassage Rebalancing & Shiatsu

Piet Jan Hollemans

Rebalancing helpt om van een staat van denken naar bewust voelen te gaan en van voelen naar zijn. Shiatsu zorgt ervoor dat de levensenergie, de Ki, weer vrij door het lichaam kan circuleren.

lees verder →

Acces Bars en Reiki

Martine Koot

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten. Het loslaten van oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen met behulp van een zachte en liefdevolle behandeling.

lees verder →

EcoNIDRA

Marcel Macaré

EcoNIDRA™ is een tak van de yoga nidra waar nidra en natuurverbinding elkaar ontmoeten. Je maakt een reis door je lichaam, je zintuigen en door de aarde met geluiden van moeder natuur.

lees verder →

Human Design

Surrenda Kuut

Human Design is een directe weg terug naar jezelf. Ben je een energie type? Of iemand die energytypes kan begeleiden? Ben je hier om jezelf te manifesteren of is het beter om te wachten tot het naar je toekomt?

lees verder →

Sjamanistische healing

Cees Elenbaas

Een sjamanistische healing is intuïtief om je energie in balans te brengen. De healing wordt op lichamelijk, energetisch en zielsniveau gegeven. Door trommelen en zingen wordt contact gemaakt met de spirits.

lees verder →

Holistische intuïtieve ontspanning massage

Marcel Mourik

Wat er in jouw leven speelt komt tot uiting in het lichaam. Ik stem mij daarop af met een combinatie van intuïtieve massage, klassieke Zweedse massage en energetisch werk (shamballa).

lees verder →

De Body Analyst

Bianca Ketting

De Body Analyst is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam en wordt uitgelezen op vitamines, mineralen, aminozuren, vetten, hart & vaten, organen, sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc.

lees verder →

Kleurenpunctuur

Marcel Macaré

Kleurenpunctuur is vergelijkbaar met acupunctuur. Blokkades worden opgeschoond. Het onbewuste programma is niet afgestemd op het bewuste en dat zorgt voor strijd en gezondheidsklachten.

lees verder →

Diepe en zachte massage met Rebalancing

Mira Middeldorf

Door liefdevolle, aandachtige, speelse, zachte, diepe, nieuwsgierige aanrakingen nodig ik je uit jezelf te ontmoeten precies daar waar jij bent, zonder oordeel en zonder iets te willen veranderen.

lees verder →

Matrix healing en cranio sacraal behandeling

Jago Koch

Met matrix healing ruimte maken in je lichaam. Lichamelijke klachten, oude emoties, patronen en verstrikkingen loslaten. Opengaan naar je lichtbewustzijn en ervaren wat je werkelijk bent.

lees verder →

Reading en healing

Peter-Paul Knechten

In mijn readings ‘lees’ ik het een en ander over jou en over jouw naasten. De tarot, numerologie, handschriften, foto’s en eventueel je gidsen helpen mij hierbij.

lees verder →

Sound healing

Marcel Macaré

De trillingen van de klankschalen gaan met een bepaalde frequentie het lichaam in tot op celniveau en brengen lichaam en geest in totale ontspannenheid. Ervaar diepe rust en ruimte.

lees verder →

Ananda overdracht

Laura Visser en Naomi Joseph

Op zondag geven we gratis Ananda overdracht op het healingveld. Ananda betekent, vrede, vreugde, bliss. Ananda is onze natuurlijke manier van zijn. Dit dragen we altijd in ons.

lees verder →