Ananda overdracht


Laura Visser en Naomi Joseph
Ananda overdracht
Duur:10 minuten
Kosten: Gratis
Ananda overdracht
Op zondag geven we gratis Ananda overdracht op het healingveld. De Ananda overdracht duur ongeveer 10 minuten. Het is een energie overdracht die geïnitieerd is door Amma en Bhagavan uit India, van de wereldwijde oneness beweging.

Kom langs om deze unieke overdracht proberen!

Ananda betekent, vrede, vreugde, bliss. Ananda is onze natuurlijke manier van zijn. Dit dragen we altijd in ons. Na de overdracht kun je voelen hoe het is om bijvoorbeeld “zomaar” blij te zijn, “zomaar” zorgeloos te zijn of “zomaar” rust in je hoofd te ervaren. Veel mensen ervaren het effect meteen, sommige mensen ervaren het pas later, of de volgende dag. Over het algemeen wordt de ervaring sterker, als je meer Ananda  ontvangt.

“Het leven is geen puzzel die moet worden opgelost, maar een mysterie dat moet worden ervaren.”
Bhagavan, India

www.eenheidscentrum.nl

Laura Visser
Van 2008 t/m 2014 was Laura één van de trekkende krachten van Oneness Nederland. Ze reisde vele malen naar India om te leren over verlichting, godsrealisatie en oneness energie. Ze is opgeleid als trainer lichaamswerk op Venwoude. Naast haar werk als trainer werkt Laura als webdesigner.
www.lauravisser.nl

Naomi Joseph
Naomi is opgeleid als holistisch therapeut en werkte 14 jaar als natuurgeneeskundige. Daardoor heeft ze veel ervaring met het menselijk lichaam en de psyche. Naomi was vele malen in India en volgde vele retraites, workshops en opleidingen. In 2012 deed ze in India de oneness trainersopleiding.
www.naomijoseph.nl