Programma

Het programma van afgelopen jaar 2022 kun je per dag bekijken en printen. Aan het programma voor 2023 wordt gewerkt.

Op de plattegrond van het terrein staan onder anderen alle workshopruimtes.

Het programma per dag en de plattegrond kun je uitprinten. De knop zit boven aan de betreffende pagina. Ook iedere workshop en healer kun je apart uitprinten.

Workshops
Je volgt 1 workshop per dagdeel. Dat zijn zes workshops in het hele weekend. Duur van de workshop is twee uur. Je stelt je eigen programma samen. Dat kan vooraf of tijdens het weekend tot voor aanvang van de workshop. Je kunt tot op het laatste moment een keuze maken voor een workshop, er is geen inschrijflijst. Volg je intuïtie en voel wat past bij jou. Het gaat om jouw persoonlijke innerlijke reis. En die kan soms om verschillende redenen anders lopen dan wat je van te voren als programma bedacht hebt. Laat je verrassen!

Het openingsceremonie (vrijdagochtend) en eindceremonie (zondagmiddag) is voor iedereen toegankelijk.

Voor de sessies op het Healingveld kun je ter plekke inschrijven. Bij alle healers liggen inschrijflijsten.

Maaltijden
De maaltijden worden geserveerd door de keuken van Venwoude. 90% van de maaltijden zijn veganistisch. Er is altijd voldoende keuze. Als er een gerecht met gluten wordt geserveerd, is een glutenvrij alternatief mogelijk, mits dit vooraf is opgegeven door de deelnemer. Producten en gerechten die lactose bevatten worden vaak separaat aangeboden. Er zijn altijd voldoende opties.

Wil je echt helemaal lactosevrij en glutenvrij eten, geef dit dan aan op het formulier bij de ticket aankoop onder het kopje diëten.

Ontbijt, lunch en diner zijn in de eetzaal van de witte villa. Het eten zal klaar staan op een buffet met zelfbediening. Er zal nooit te weinig zijn. Je hoeft je niet te haasten naar het buffet.

RoosterTijden
Ontbijt7.00 - 9.00 uur
Workshops10.00 - 12.00 uur
Lunch12.30 - 14.00 uur
Workshops14.30 - 16.30 uur
Diner17.30 - 19.00 uur
Workshops19.30 - 21.30 uur