Huisregels

170 mensen is niet heel veel voor dit enorme terrein, toch moeten we enkele regels hanteren om alles soepel te laten verlopen en het iedereen naar de zin te maken. We willen heel graag dat je de huisregels leest en dat we ons gewoon verantwoordelijk voor elkaar, de staf, het terrein en de werkruimtes voelen.

Landgoed
We gaan zorgvuldig met ons landgoed om en vragen je dat ook te doen. Loop alleen op de paden en niet dwars door het bos en laat geen fruit- of ander afval achter. Het gebied tussen de Villa en het ven willen we graag privé houden. Je wordt verzocht daar niet te komen. Ditzelfde geldt voor de privé-ruimtes van de bewoners van Venwoude.Roken

Venwoude is een rookvrij terrein. Dat geldt voor zowel buiten als binnen. Gasten die willen roken, kunnen dit doen bij de boom met de bank eromheen, zie plattegrond. Bij deze boom is ook een overdekte rookplaats. Er staan aardewerken potten met zand om as en peuken in te doen.

Toiletten
Om de toiletten optimaal te laten functioneren, vragen we je om maandverband en tampons in de daarvoor bestemde afvalbakjes te deponeren en afval niet door het toilet te spoelen, maar in de vuilnisbak te gooien.

Kaarsen

Onze gebouwen zijn van hout. Het gebruik van kaarsen en waxinelichtjes is in verband met brandgevaar niet toegestaan.

Drugs
Er mogen geen drugs worden gebruikt.

Honden
Honden en kamperende mensen dat gaat niet goed samen dus neem alsjeblieft geen honden mee.

Eigen risico
Deelname aan de activiteiten van het Healing Festival en/of de Verdieping is voor je eigen risico. Stichting Helende Evenementen is niet aansprakelijk voor eventuele schade m.b.t. jezelf of je persoonlijke eigendommen.