Workshops

Divine Tantra Dance

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

We bouwen eerst een fijne, veilige bubbel met elkaar waarna we dansen in een heerlijke tantrische flow op prachtige muziek. Centraal in het dansen staat de zachte, energetische aanraking.

lees verder

Healing fires with mantra music

Om Shree

Het toepassen van healing voor moeder aarde en de innerlijke en uiterlijke leefomgeving door middel van oude Vedische kennis wat we hedendaags vertalen naar vuurtherapie: Homatherapy.

lees verder

Sacred sound & cacao ceremony

Gonca Gürses

Tijdens de ceremonie ontvang je healing op cellulair niveau in het magische trillingsveld van heilige klank terwijl cacao vooral inwerkt op de blokkades van het hart.

lees verder

Geboorte van de nieuwe mens

Stef van Campenhout

Tijdens deze playshop gaan we op ontdekking hoe we de verbinding met onze Goddelijke oorsprong versterken. Ga mee in dit energieveld via begeleide meditatie, bewustzijnsoefeningen en contact sprankeltjes.

lees verder

Connecten met de bron

Rachel Koers

In deze workshop wil ik je laten ervaren wat er allemaal mogelijk is voorbij de 3D. Denk hierbij aan engelen, God, het zelf, etc. Jij bent een creator. Een schepper ansich. Hoe maak je hier gebruik van?

lees verder

Kristal Healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Praten met de BodyMind

Pratito

Deze geleide meditatie gaat over vriendschap sluiten met jezelf, het accepteren van wie je bent en de vergeten taal helpen herinneren van het praten met je BodyMind.

lees verder

Bio-logische natuurwetten & pranic living

Marja Nieuwveld

Ben je toe aan de volgende stap op onze evolutionaire ladder? Laat je inspireren om (voedsel)vrijheid te ervaren. Met als uitgangsbasis de Bio-logische natuurwetten en als fundament onze microben.

lees verder

Verbinding en intimiteit

Willemijn Bessem

Zoals vele mystieke stromingen gaat het over kennis betreffende open communicatie en een groter bewustzijn via je zintuigen en emoties, die een poort zijn naar intuïtie, helderheid en liefde.

lees verder

De helende kracht van adem

Nistal ten Veen

Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam.

lees verder

Divine Tantra Puja

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

Guardian of the mysteries

Irene Verdoorn

Met fantasie, ontdekkingslust en eigenwijsheid ga je middels creatieve opdrachten en sjamanistische droomtechnieken (on)vermoede delen in jezelf vrijmaken zodat je kosmische energie doorstroomt.

lees verder

Hart helende en verbindende tantra

Eric en Edith

Tijdens de workshop creëren we een omgeving waarin je het volledige scala van het leven kunnen ervaren. Voorbij de beperkingen die je stelt aan je persoonlijke expressie in het dagelijks leven.

lees verder

Ontmoeting met het sjamanisme: totemenergie

Isabella Sophia

Je maakt kennis met je totemdier en je komt erachter wat dit dier voor je kan betekenen en hoe het je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

lees verder

Ecstatic Dance

Stijn van Beek

Wordt meegenomen op een muzikale dansreis met jezelf en met elkaar! Land in een veilige container en kom tot jezelf. Bereid je voor op een brede schakering aan muzikale stemmingen, kleuren en ritmes.

lees verder

Drumcirkel voor healing

Cees Elenbaas

We gaan al drummend goed aarden en bij onszelf komen. We creëren een heilige cirkel en nodigen de spirits uit zodat we veilig en beschermd onze reinigende en helende ceremonie uit kunnen voeren.

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten. De helende frequentie van licht en liefde.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Bravon

Ecstatic dance is een vrije dansvorm waarbij je kunt bewegen zoals je wilt, alleen of samen. We nodigen je uit om in het moment te voelen hoe jouw lichaam wil bewegen op de muziek.

lees verder

LEAP

Petra van der Woning

LEAP oftewel Lifeforce Energy Awakening Process pelt als het ware de conditioneringen van je af en eenmaal ontwaakt vindt er een diepe transformatie plaats.

lees verder

Mantra concert

Om Shree

Een muzikaal optreden met diverse instrumenten zoals harmonium, gitaren, percussie en meerstemmige zang. De meeste mantras komen uit de Homatherapy en zijn zelf gecomponeerd.

lees verder

Krachtstok maken

Clasien Hundersmarck

Kom een krachtstok maken. Lekker uit je hoofd en met je handen bezig zijn. Heerlijk intuïtief en in het moment aanwezig. Maak de stok met wat voorhanden is en wat je aanspreekt.

lees verder

De magie van Tao Kalligrafie

Dennis Chan en Hetty Tsang

Beleef en ervaar het Tao Kalligrafie Meditatieveld, een krachtig transformerend veld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit energieveld wordt gecreëerd door speciale kalligrafieën, Tao kalligrafieën.

lees verder

Mediumschap

Willemijn Bessem

Ervaar hoe je in stilte kunt communiceren met overleden dierbaren of begeleiders. Daarnaast kan je voelen in hoeverre deze kennis en directe ervaring je ondersteunen en inspireren om in grotere helderheid te leven.

lees verder

Op weg naar jezelf

Stichting Transformatie

Ons doel is mensen terug te brengen naar hun eigen licht. Tijdens deze healing workshop is het doel, ont-angsten, bewustwording en blokkades opheffen. Alles in afstemming met jouw licht en jouw ziel.

lees verder

No Mind meditatie

Pratito

Osho meditatie met gibberish gevolgd door stilte. Innerlijk conflict is gebaseerd op een misverstand tussen de bewuste en de onbewuste mind. Het oplossen van dit misverstand is de weg naar ontspanning.

lees verder

Kosmische ontmoeting en heling

Manon van den Boorn

Deze Kosmische Ontmoeting is een co-creatie met lichtwezens, natuurwezens, Gaia, verlichte meesters, buitenaardse vrienden en nog zoveel meer. We bouwen met elkaar krachtige energievelden op.

lees verder

Stilte wandeling voor vitale rust

Katinka van der Eerden

Een natuurwandeling met meditatieve momenten tussen de bomen en vogels in het mooie bos van Venwoude. Tijd, ruimte, mijmering en zintuiglijk ervaren. We verbinden ons met de natuur en met onszelf.

lees verder

Mantra zingen

Lizette de Kam

In de heilige ruimte die we samen creëren met mantra zingen ontstaat zo veel moois: een opening naar jezelf, thuis komen, tranen, plezier, heling en feest.

lees verder

Tantric Moves

Michael Heer

Voelen waar de stroom heen beweegt en observeren waar we inhouden en verkrampen. Grenzen en blokkades herkennen, erkennen en omarmen. Durven te gaan staan en aan te kijken wat verschijnt.

lees verder

Openingsceremonie

Vrijdagochtend

Tijdens de ceremonie maken we verbinding met onszelf en het lichtwezen dat je bent. We creëren een veilige plek waar we kunnen helen, groeien en transformeren.

lees verder

Goddelijke band en piekstaat overdracht

Naomi Joseph en Laura Visser

Je leert wat je kunt doen om de goddelijke band te ervaren en te verdiepen. We gebruiken de wijsheid en energie van de Oneness beweging. Je ontvangt ook het bijzondere geschenk van de piekstaat.

lees verder

Human Design

Laura da Represa

Human Design is de blauwdruk van jouw unieke energetische lichaam en hoe je communiceert met de wereld om je heen. Je maakt kennis met de kracht van Human Design en wat het voor je kan betekenen.

lees verder

De kracht van authenciteit

Sophie ter Hoeven

Deze workshop is bedoeld om je te laten her-inneren dat het veilig is om te zijn wie jij werkelijk bent. Laat jezelf maar zien. Ik zie jou, helemaal.

lees verder

De magie van harmony singing

Andrea Hauser

Speelse harmonische ontmoeting met wereldliederen en healingsongs. Samen zingen brengt je uit het hoofd en in je hart. Er ontstaat een subtiele en krachtige communicatie met iedereen om ons heen.

lees verder

Kom door de pijn en vind het paradijs

Ellen Alten

ik deel graag de zeven sleutels om elk ongemak te benutten als kans om thuis te komen bij jezelf. We werken met adem, de kracht van het woord en maken connectie met onze kosmische helpers.

lees verder

Familieopstellingen

Kohinoor Samson

Een verrassende workshop familieopstellingen die inzicht geeft in het familiesysteem waar je vandaan komt. (Hinderende) patronen uit het verleden bepalen hoe we onbewust handelen.

lees verder

Liedjes die raken

Anna Fernhout

Nederlandstalige liedjes over het reilen en zeilen van ons menszijn. De teksten zijn direct en open en met een vleugje humor. In de liedjes hoor je het verlangen naar echt mens zijn, zonder masker en met een open hart.

lees verder

Kum Nye – Tibetaanse yoga

Nyingma Centrum Nederland

Kum betekent lichaam in de zin van bestaan, de belichaming van het totaal van ons menselijk potentieel. Nye betekent massage of wisselwerking. In Kum Nye activeer je het (subtiele) energielichaam.

lees verder

Biodanza is verbinding

Irene Voorbij

Workshop om op een zachte manier te landen op het festival in verbinding met jezelf en anderen. Verbinding met je gevoelens en emoties, met de mensen om je heen, met de natuur en met je levensenergie.

lees verder

Tarotkaarten – ontdek je archetype

Ans van Dijk

In deze interactieve workshop maken we kennis met archetypen die we in ons hebben vanaf onze geboorte en waarvan de karaktereigenschappen en talenten in ons aanwezig zijn.

lees verder

Stembevrijding

Liza Weald

Onder begeleiding van mijn sjamanendrum en akoestische gitaar gaan we aan de hand van meditatie, mantra, zang- en improvisatie-oefeningen je stem laten buitenspelen. Alle muziek creëren we in het moment.

lees verder

Adem en lichaamswerk

Daphne Geerts

Mijn passie is om jou met aandacht te helpen hoofd, lichaam en hart in balans te brengen door een combinatie van adem- en lichaamswerk. Hierdoor ga je loslaten en je volledig met jezelf verbinden.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op de vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Eindceremonie

zondagmiddag

We spreken onze dankbaarheid uit voor de groei momenten, het loslaten van onnodige balast en we vieren de nieuwe jij in zang en dans op de muziek van Couple Positive.

lees verder