Workshops

The sound of healing

Joost van Genugten

Kom diep in je onderbewuste door het ritme en de klanken van de sjamanendrum, de Tibetaanse klankschalen, Native American Flute, het heldere geluid van de Sansula en de warme klanken van de tuba.

lees verder

Het directe pad naar ontwaken

Milo Angelo

Het is mijn grootste vreugde om je te begeleiden bij het thuis komen in je ware essentie door de teaching Het directe pad naar ontwaken. Het is een combinatie van geleide meditaties, dialoog en directe ervaring.

lees verder

Healing fires with mantra music

Om Shree

Het toepassen van healing voor moeder aarde en de innerlijke en uiterlijke leefomgeving door middel van oude Vedische kennis wat we hedendaags vertalen naar vuurtherapie: Homatherapy.

lees verder

Pillars of light

Maarten en Chantal

We gaan jouw etherische (niet stoffelijke) lichamen weer uitlijnen met jouw fysieke lichaam. We kiezen een etherisch lichaam afgestemd op de groep. Het brengt je dieper in je lichaam en in verbinding met wie je bent.

lees verder

De magie van Tao Kalligrafie

Dennis Chan en Hetty Tsang

Beleef en ervaar het Tao Kalligrafie Meditatieveld, een krachtig transformerend veld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit energieveld wordt gecreëerd door speciale kalligrafieën, Tao kalligrafieën.

lees verder

Belichaam je vrije aard – Jouw potentieel

Digna Schenk en Klazien Verwegen

Je ontdekt dat je vrije aard compleet in het nu is, geschiedenisloos, zorgeloos en vrij. Je vrije aard heeft het lef om het leven van je dromen te leven.

lees verder

Hypnose Healing

Martijn Regelink

Regressie is een doeltreffende manier om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Want weet jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Tijdens de workshop duiken we diep in het onderbewuste.

lees verder

Openingsceremonie

Vrijdagochtend

Tijdens de ceremonie maken we een reis door de chakra’s om onszelf te openen en te verbinden met het lichtwezen dat je bent. We creëren een veilige plek waar we kunnen helen, groeien en transformeren.

lees verder

Biodanza – de helende kracht van licht en liefde

Jan Kerkhoven en Ankie Hendriks

Dansen en bewegen op muziek, zonder woorden, in je eigen stroom. Met elkaar creëren we een veld van liefde en omhullend contact. Blokkades smelten en we ontsluiten onze eigen bron van heling, licht en liefde.

lees verder

Meditatief tekenen

Olga Grig

Tijdens deze workshop gebruiken we tekenen als medicijn. Jouw tekenen kun je lezen en als hulpmiddel bij moeilijke situaties gebruiken. We zullen plezier hebben. Want plezier is een inspiratiebron van het leven.

lees verder

Turn Inwards

Bas Zijlstra

De verbonden ademhaling schakelt het denkende brein grotendeels uit waardoor je dieper in je gevoelsbrein zakt. Je lichaam komt in een trancestaat en je krijgt toegang tot onverwerkt trauma.

lees verder

Healing Circle

Monique en Martijn

Een tranceachtige (zelfhelings)methode waarbij je op diep niveau met je verschillende geheugens werkt: dat van onze ziel, ons dna, onze voorouders en van het collectief.

lees verder

Sacred sound & cacao ceremony

Gonca Gürses

Tijdens de ceremonie ontvang je healing op cellulair niveau in het magische trillingsveld van heilige klank terwijl cacao vooral inwerkt op de blokkades van het hart.

lees verder

Wonderen en Soma ritueel

Naomi Joseph en Laura Visser

Tijdens het ritueel mag je vragen om een hartewens in vervulling te laten gaan. Het ananda soma water helpt je wensen te vervullen en de energie overdracht helpt je om in een hogere staat van bewustzijn te komen.

lees verder

Kundalini Awakening

Xiomara Charel

Een innerlijke reis waar je kennis mag maken met jouw geheel: het donker en het licht, het vrouwelijke en het mannelijke, de chaos en de orde. Samen met spirit creëren we een helende container.

lees verder

Connecten met de bron

Rachel Koers

Channelaar en medium die vooral gericht is op lichtwerkers in hun kracht te zetten. Gekomen met de gave om te communiceren met de Albron en geeft verheldering op allerlei zaken.

lees verder

Muziek concert

HAN – Here and Now

Han met zijn band speelt een kleurrijke en energieke mix van reggae, folk, en wereldse ritmes met tribale invloeden. Kom mee op een intieme en energieke reis door verschillende emoties omlijst door vele instrumenten.

lees verder

Tempelbouw

Mariëtte Bors en Koen Sweelssen

Tempelbouwen is bouwen terwijl je luistert naar de zachte stem van de ziel. Het verbindt hemel en aarde. Het laat het mannelijke en vrouwelijke samenkomen. Het tast door de materie heen in het niets en alles.

lees verder

Divine Tantra Dance

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

We bouwen eerst een fijne, veilige bubbel met elkaar waarna we dansen in een heerlijke tantrische flow op prachtige muziek. Centraal in het dansen staat de zachte, energetische aanraking.

lees verder

Familieopstellingen

Kohinoor Samson

Een verrassende workshop familieopstellingen die inzicht geeft in het familiesysteem waar je vandaan komt. (Hinderende) patronen uit het verleden bepalen hoe we onbewust handelen.

lees verder

Van hoofd naar hart – Intelligent Awareness

Berry Valstar en Mireille Klint

Krachtige en bevrijdende ontdekkingen die energetisch de weg vrij maken voor jouw volgende stap in zelfontwikkeling. Je geeft jezelf de ruimte om het te zien en te ervaren door de lens van intelligent awareness.

lees verder

Van binnen naar buiten – Stembevrijding

Ineke Verdoner

Misschien vind je het spannend om jouw geluid naar buiten te brengen of houd je hartstochtelijk van zingen; hoe dan ook: Jouw Stem Doet Er Toe! Zij wil gehoord worden en mag klinken, zoals zij klinkt!

lees verder

Lachyoga

Martine Norden

Lachyoga is lachen zonder reden. We doen verschillende oefeningen met ademhaling, strekken, ontspanning, meditatie, dans en beweging. Eén ding is zeker: je gaat lachen! Want lachen is namelijk heel aanstekelijk.

lees verder

De magie van de zangcirkel

Andrea Hauser

Speelse harmonische ontmoeting met wereldliederen en healingsongs. Samen zingen brengt je uit het hoofd en in je hart. Er ontstaat een subtiele en krachtige communicatie met iedereen om ons heen.

lees verder

No-Dimensions Meditation

Piet Jan Hollemans

Deze actieve centering meditatie in de vroege ochtend is gebaseerd op Soefi methodes en verder ontwikkeld door Osho. Ademhaling en een serie gecoördineerde lichaamsbewegingen, gevolgd door wervelen.

lees verder

Geboorte van de nieuwe mens

Stef van Campenhout

Tijdens deze playshop gaan we op ontdekking hoe we de verbinding met onze Goddelijke oorsprong versterken. Ga mee in dit energieveld via begeleide meditatie, bewustzijnsoefeningen en contact sprankeltjes.

lees verder

Kristal Healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Praten met de BodyMind

Pratito

Deze geleide meditatie gaat over vriendschap sluiten met jezelf, het accepteren van wie je bent en de vergeten taal helpen herinneren van het praten met je BodyMind.

lees verder

Bewust-er-Zijn in de vreugde van dit moment

Klazien Verwegen en Digna Schenk

Tijdens de workshop wisselen meditatie, zang en dans elkaar af. Het is een dynamisch geheel van diepe stilte en uitbundige vreugde, passie en plezier. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en te verwelkomen!

lees verder

Bio-logische natuurwetten & pranic living

Marja Nieuwveld

Ben je toe aan de volgende stap op onze evolutionaire ladder? Laat je inspireren om (voedsel)vrijheid te ervaren. Met als uitgangsbasis de Bio-logische natuurwetten en als fundament onze microben.

lees verder

EcoNIDRA™

Marcel Macaré

EcoNIDRA™ is een tak van de yoga nidra waar nidra en natuurverbinding elkaar ontmoeten. Je maakt een reis door je lichaam, je zintuigen en door de aarde met geluiden van moeder natuur.

lees verder

Bezield spreken – Spreken vanuit je hart

Willemijn Bessem

Ervaar hoe waardevol het is om geïnspireerd en bezield te spreken voor een groep mensen. Door een sfeer van vertrouwen zal iedereen zichzelf kunnen uitdagen om voorbij angst in open en kwetsbaarheid te spreken.

lees verder

Tantric Moves

Michael Heer

Voelen waar de stroom heen beweegt en observeren waar we inhouden en verkrampen. Grenzen en blokkades herkennen, erkennen en omarmen. Durven te gaan staan en aan te kijken wat verschijnt.

lees verder

De helende kracht van adem

Nistal ten Veen

Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam.

lees verder

Divine Tantra Puja

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

Guardian of the mysteries

Irene Verdoorn

Met fantasie, ontdekkingslust en eigenwijsheid ga je middels creatieve opdrachten en sjamanistische droomtechnieken (on)vermoede delen in jezelf vrijmaken zodat je kosmische energie doorstroomt.

lees verder

Kum Nye – Tibetaanse yoga

Digna Schenk

Kum Nye werkt met lichaam, adem en aandacht. Je lichaam neemt de houdingen aan, je adem geeft ruimte en laat geblokkeerde energie weer stromen en de aandacht maakt dat je gevoelvol aanwezig kunt zijn.

lees verder

Hart helende en verbindende tantra

Eric en Edith

Tijdens de workshop creëren we een omgeving waarin je het volledige scala van het leven kunnen ervaren. Voorbij de beperkingen die je stelt aan je persoonlijke expressie in het dagelijks leven.

lees verder

Ontmoeting met het sjamanisme: totemenergie

Isabella Sophia

Je maakt kennis met je totemdier en je komt erachter wat dit dier voor je kan betekenen en hoe het je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

lees verder

Ecstatic Dance

Stijn van Beek

Wordt meegenomen op een muzikale dansreis met jezelf en met elkaar! Land in een veilige container en kom tot jezelf. Bereid je voor op een brede schakering aan muzikale stemmingen, kleuren en ritmes.

lees verder

Drumcirkel voor healing

Cees Elenbaas

We gaan al drummend goed aarden en bij onszelf komen. We creëren een heilige cirkel en nodigen de spirits uit zodat we veilig en beschermd onze reinigende en helende ceremonie uit kunnen voeren.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Bravon

Ecstatic dance is een vrije dansvorm waarbij je kunt bewegen zoals je wilt, alleen of samen. We nodigen je uit om in het moment te voelen hoe jouw lichaam wil bewegen op de muziek.

lees verder

LEAP

Yasemin

LEAP oftewel Lifeforce Energy Awakening Process pelt als het ware de conditioneringen van je af en eenmaal ontwaakt vindt er een diepe transformatie plaats.

lees verder

Chakra Sounds Meditation

Piet-Jan Hollemans

In deze vroege ochtend meditatie gebruik je stemgeluid om bewustzijn naar de chakra’s of energiecentra te brengen en ze te openen en te harmoniseren. Het kan een diepe, vreedzame stilte in je teweegbrengen.

lees verder

Mantra concert

Om Shree

Een muzikaal optreden met diverse instrumenten zoals harmonium, gitaren, percussie en meerstemmige zang. De meeste mantras komen uit de Homatherapy en zijn zelf gecomponeerd.

lees verder

Krachtstok maken

Clasien Hundersmarck

Kom een krachtstok maken. Lekker uit je hoofd en met je handen bezig zijn. Heerlijk intuïtief en in het moment aanwezig. Maak de stok met wat voorhanden is en wat je aanspreekt.

lees verder

Mediumschap

Willemijn Bessem

Ervaar hoe je in stilte kunt communiceren met overleden dierbaren of begeleiders. Daarnaast kan je voelen in hoeverre deze kennis en directe ervaring je ondersteunen en inspireren om in grotere helderheid te leven.

lees verder

No Mind meditatie

Pratito

Osho meditatie met gibberish gevolgd door stilte. Innerlijk conflict is gebaseerd op een misverstand tussen de bewuste en de onbewuste mind. Het oplossen van dit misverstand is de weg naar ontspanning.

lees verder

Kosmische ontmoeting en heling

Manon van den Boorn

Deze Kosmische Ontmoeting is een co-creatie met lichtwezens, natuurwezens, Gaia, verlichte meesters, buitenaardse vrienden en nog zoveel meer. We bouwen met elkaar krachtige energievelden op.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op de vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Eindceremonie

zondagmiddag

We spreken onze dankbaarheid uit voor de groei momenten, het loslaten van onnodige balast en we vieren de nieuwe jij in zang en dans op de muziek van Couple Positive.

lees verder