Piekstaat overdracht


Laura Visser en Naomi Joseph
Piekstaat overdracht
Duur:10 minuten
Kosten: Grati

Op zondag geven we gratis piekstaat overdracht op het healingveld. De piekstaat overdracht duur ongeveer 10 minuten. Het is een energie overdracht die geïnitieerd is door Amma en Bhagavan uit India, van de wereldwijde oneness beweging. De piekstaat is een verhoogde staat van bewustzijn, die je bijvoorbeeld ook kunt voelen als je veel gemediteerd hebt. Veel mensen voelen daarna hoe het is om bijvoorbeeld “zomaar” blij te zijn, “zomaar” zorgeloos te zijn of “zomaar” rust in je hoofd te ervaren. Veel mensen ervaren het effect meteen, sommige mensen ervaren het pas later, of de volgende dag. Over het algemeen wordt de ervaring sterker, als je meer piekstaten ontvangt.

“Het leven is geen puzzel die moet worden opgelost, maar een mysterie dat moet worden ervaren.”
Bhagavan, India

www.eenheidscentrum.nl

Laura Visser
Van 2008 t/m 2014 was Laura één van de trekkende krachten van Oneness Nederland. Ze reisde vele malen naar India om te leren over verlichting, godsrealisatie en oneness energie. Ze is opgeleid als trainer lichaamswerk op Venwoude. Naast haar werk als trainer werkt Laura als webdesigner.
www.lauravisser.nl

Naomi Joseph
Naomi is opgeleid als holistisch therapeut en werkte 14 jaar als natuurgeneeskundige. Daardoor heeft ze veel ervaring met het menselijk lichaam en de psyche. Naomi was vele malen in India en volgde vele retraites, workshops en opleidingen. In 2012 deed ze in India de oneness trainersopleiding.
www.naomijoseph.nl