Human Design


Surrenda Kuut
HUman Design
Duur:     30 minuten
Kosten:  € 20

Human Design is een relatief nieuw systeem en een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Bio chemie en Genetica).

Jouw Human Designkaart wordt gemaakt met je geboortegegevens: datum, plaats en tijd (zo nauwkeurig mogelijk!). Zorg ervoor dat je die weet als je een reading komt doen!

Je Human Design is een directe weg terug naar jezelf, naar jouw bedrading en (in)zicht hoe jouw bedrading werkt. Ben je een energie type? Of iemand die de energytypes kan begeleiden? Ben je hier om vanuit jezelf te manifesteren of is het beter voor je om te wachten tot ‘het’ naar je toekomt? Heb je tijd nodig om beslissingen te nemen of weet je het in het moment? Door op de juiste manier beslissingen te nemen wordt je authenticiteit weer wakker geschud, besef je weer dat wat je altijd al wist maar niet vertrouwde omdat je je waarheid in je denken zocht. Dat is de grootste dwaalweg in ons leven: we vertrouwen ons hoofd en negeren de wijsheid van ons lichaam.

Een reading van jouw Human Design onthult jouw wijsheid van je lichaam, jouw ‘gebruiksaanwijzing’. Wanneer je die weet, komt het experiment, dan mag je het gaan leven. In die ontdekkingstocht bots je keihard of subtiel tegen al je conditioneringen aan. Je ziet bijvoorbeeld hoe je twijfelt aan je waarde en steeds het gevoel hebt dat je je moet bewijzen, of je gaat regelmatig over je grenzen omdat je niet weet wanneer genoeg genoeg is, en…en…en…

Je conditioneringen laten zich in het ‘leven van je design’ zien en door te experimenteren met de bijgeleverde ‘Strategie en Innerlijke Autoriteit’ leer je je steeds weer afstemmen op jouw eigenheid, jouw lichaam. Dit is geen makkelijke tocht, maar wel heel simpel!

Surrenda Kuut
Vijftien jaar geleden kwam ik in aanraking met het Human Designsysteem. Ik was meteen in de ban van dit revolutionaire systeem waarin aan de hand van je geboortegegevens je zogenaamde Rave Chart wordt gemaakt. Deze kaart fungeert als je blauwdruk of in andere woorden de gebruiksaanwijzing voor je leven. Tijdens de reading van mijn kaart bleven de kwartjes vallen en kreeg ik inzichten in mezelf die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf die tijd heb ik het Human Designsysteem onafgebroken bestudeerd en nog veel belangrijker, geleefd. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd als Human Designcoach en Analist.

Ik heb in mijn leven veel gezocht en veel gevonden maar Human Design spant in vele opzichten de kroon. De simpelheid van ‘Strategie en Innerlijke autoriteit’ die een Human Designkaart laat zien, gaf me het beste gereedschap  om te worden wie ik werkelijk ben. En diegene is heel anders dan die ik daarvoor dacht te zijn…………

www.hooptegeven.nl