Kundalini Awakening

Kundalini awakening
Xiomara Charel

Het is tijd voor integratie en stepping up fully as You. Dit brengt de balans waar we zo naar verlangen als mensheid. Balans is niet statisch, maar bewegelijk en stromend. Balans is niet een gelijkwaardige verdeling, maar een unity en samensmelting.

Ik nodig je uit voor een innerlijke reis waar je kennis mag maken met jouw geheel: het donker en het licht, het vrouwelijke en het mannelijke, de chaos en de orde. Samen met spirit creëren we een helende container, waarin jij in veiligheid en op eigen wijze contact mag maken met jouw essentie, jouw life force.

Een quest voorbij schaamte met als doel: overgave.

Muziek, adem, beweging, energie transmissies, healing en activation: alles onder de wakende liefde van spirit.

X-Change: Transformation built on trust.

Ik ben Xiomara Charel, spiritueel teacher en kundalini priesteres. Ik werk samen met mijn spirit team aan het creëren van bewustzijn: You are needed. Stop trying to change yourselves: Integrate and transform into being. All parts included: dark and light.

Ik leer je (de grondbeginselen van) energiewerk en begeleid je tijdens jouw awakening, zodat de kennis en kunde worden geïntegreerd en jij kan leven naar jouw grootste potentieel. No bullshit, want authenticiteit kent geen shortcuts. Liefde in licht en donker. True spirituality is to master life. Let’s create some magic!

www.xchaos.nl