Connecten met de bron

connecten met de bron
Rachel Koers
Connecten met de bron
In deze workshop kunnen jullie kennis maken met Rachel Koers. Channelaar en medium die vooral gericht is op lichtwerkers in hun kracht te zetten. Zij is gekomen met de gave om te communiceren met de Albron en geeft verheldering op allerlei zaken. Deze workshop is gericht op al uw vragen en uitleg over de overgave voor het al. Hoe kun je ontvangen? Hoe kun je stevig staan? En hoe weet je waar je naartoe mag? De mens is gekomen met een enorme opgave. Zij is deels bewust en deels verblindt. Zij die willen zien kunnen zich hier melden en de vragen stellen die nodig zijn voor hun voortgang. Geloof, hoop en liefde.
Connecten met de bron
Rachel Koers
Ik ben multidimensionaal healer en heb toegang tot de vele dimensies die onze schepping rijk is. Door mijn helderziend, horend en voelendheid is communicatie in de fijnstoffelijke wereld voor mij erg gemakkelijk. Dit geeft mij een breed perspectief en door mijn directe contact met de bron kan ik vrijwel alles begeleiden en verklaren.

www.dewaarheidvanhetzelf.nl