Healing fires with mantra music


Om Shree
Healing Fires with Mantra music
Deze workshop staat in het teken van het toepassen van healing voor moeder aarde en ieders innerlijke en uiterlijke leefomgeving door middel van oude Vedische kennis wat we hedendaags vertalen naar Homatherapy. Het doel is om de connectie met “Al wat is” te herstellen.
Healing Fires with Mantra music
Homatherapy = Vedische vuurtherapie. Deze vuurtherapie vorm is halverwege vorige eeuw door de Kalki Avatar Shree Gajanan Maharaj vrijgegeven om alle mensen kennis op te laten doen van de Homa vuren. Iedereen kan dit leren ten bate van herstel van de disbalans die we anno 2024 wereldwijd ervaren. Het basisvuur vanuit Homatherapy is Agnihotra. Deze vindt altijd plaats bij zonsopkomst en zonsondergang. De basis van Homatherapy is: you heal the atmosphere and the healed atmosphere heals you.

Gillian & Dennis zullen de deelnemers vertellen wat het werk met Homatherapy inhoudt. Ze werken beiden sinds 2011 met Homatherapy en zijn verbonden aan een internationaal netwerk die wereldwijd kennis deelt over dit onderwerp. Na de uitleg zal een Homa healing sessie plaatsvinden in combinatie met de voltallige mantra band Om Shree. Deelnemers aan de workshop kunnen een tweetal Homas ervaren.

De mantra band Om Shree kenmerkt zich met eigen composities van mantras en de uitvoering van Homas tijdens concerten. Het is de eerste mantra band die de kracht, filosofie en kennis van de Vedische Homatherapy tijdens concerten, bijeenkomsten en mantra workshops volop laat ervaren.

Aansluitend op de healing sessie zal de band Om Shree optreden en een aantal mantras ten gehore brengen.

www.homatherapy.nl