Openingsceremonie

Dit jaar houden we de openingsceremonie op vrijdagochtend 11.15 uur bij mooi weer op het veld bij de Piramide en bij slecht weer gaan we naar de grote Larikszaal. Deelnemers verzamelen zich op het veld bij de Piramide en zoeken rustig en in stilte een plekje waar je kunt zitten of staan. Neem zelf eventueel een matje en/of dekentje mee. De ceremonie wordt begeleid door Deep en Marjon van Opijnen, waarbij we via een reis door de chakra’s de verbinding met onszelf maken en het lichtwezen dat je bent. We creëren met elkaar een veilige plek waar we kunnen helen, groeien en transformeren. Je bent gedurende het festival mededrager van het licht en het veld van bewustzijn.

De chakra reis wordt muzikaal ondersteunt door HAN en zijn band Here And Now.

Deep
Deze naam heb ik zo’n 30 jaar geleden gekregen van destijds mijn Guru en betekent licht. Omdat het een mooie reminder is dat we licht zijn heb ik haar gehouden. Het licht, de Spirituele Wereld heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Ik had op de een of andere manier geleerd om mijzelf naar het licht te zingen met de Mantra’s die we verzorgden met Bhakti Music. Na de opleiding in de Oneness University deed ik hetzelfde met energetisch coachen en lesgeven in trainingen. Een periode van verstilling en rust heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en daardoor ook dichterbij andere mensen. Gewoner, aardser, geïntegreerd spiritueel. Dat wil ik heel graag met jullie delen.

Marjon van Opijnen
Ik ben lichaamsgericht trainer, adem- en traumatherapeut. Ik heb mijn eigen praktijk voor individuele sessies, helende massages, en leid groepen over embodiment voor individuen en organisaties. Ik combineer verschillende westerse en oosterse methoden van lichaamswerk, zoals ademwerk, (intuïtieve) beweging, dans, innerlijk kindwerk, inquiry, myofascial energetic release, lomi lomi nui, familie- en systeemopstellingen, meditatie en visualisatie.

Han van ’t Land – Here And Now
Guitar, didgeridoo, vocals, kalimba, flutes, harmonica, melodica, loop station. Begon op jonge leeftijd piano te spelen. Muziek speelde altijd een essentiële rol in zijn leven. Na de middelbare school en enkele springjaren bij de hiphopformatie Consequent, studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam. In de jaren daarna verkende hij de wereld, terwijl hij als multi-instrumentalist speelde in het duo Spix Macaw. In 2017 voelde Han een sterke drang om iets eigens te creëren, zijn creativiteit uit te breiden en zijn muziek te gebruiken als een positieve boodschap voor verandering: zijn soloproject HAN (Here And Now) was geboren.