Human Design readings


Laura da Represa
Human Design readings
€30 voor een korte kennismaking van 30 min.
€50 voor een uitgebreide reading van 60 min.
Human Design readings
Tijdens het festival bied ik Human Design readings aan die je leven en kijk op jezelf voorgoed kunnen veranderen. Door je bewust te worden van jouw unieke design en gebruik te maken van de tools die Human Design biedt om in harmonie te zijn met je design, kun je keuzes maken die in lijn zijn met wie je echt bent en word je bekrachtigd in je unieke zijn.

Healen kan nooit een gevolg zijn van ‘hard werk’, ‘pushen’ en ‘moeten’ vanuit de mind. Het is een gevolg van het zien dat alles wat voor lijden zorgt en heeft gezorgd in je leven, niet is wie je bent. In een reading krijg je inzichten in deze mechanica: je unieke kwaliteiten, maar ook je belemmerende niet-zelf patronen en hoe je je hier op een praktische manier van los kunt maken. Bij het experimenteren met deze tools zal je merken dat je energie gaat stromen en algehele ervaring van weerstand in het leven vermindert.

Ik gun iedereen deze bijzondere ervaring om werkelijk zichzelf te zijn, vanuit het diepst van mijn hart. Je bent welkom om langs te komen en kunt kiezen uit verschillende soorten readings: een korte kennismaking met je design (ca. 30 minuten), een uitgebreide basisreading (ca. 60 minuten) of een verdiepende sessie van 30 of 60 minuten als je al bekend bent met je design en specifieke vragen hebt.

Voor een Human Design-reading heb ik jouw geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Als je je exacte geboortetijd nog niet weet, is het handig dit op tijd te achterhalen.

Over Laura
Dankzij de inzichten uit Human Design ervaar ik steeds meer zelfliefde en vind ik vervulling in mijn leven. Ik heb meer begrip voor anderen en de onderlinge interactie tussen individuen. Niets wat Human Design me over mezelf ‘leerde’, verbaasde me echt. Het enige dat me versteld deed staan, was hoe nauwkeurig iemand die mij niet kende mij kon beschrijven aan de hand van een diagram. Toen ik me in Human Design verdiepte, wist ik direct: ‘Hier moet ik iets mee!’ Wat mij inspireert en verder brengt in het leven, wil ik graag delen. Zowel om meer over mezelf te leren als om mensen te helpen volgde ik Human Design cursussen bij Denys Goossens en Henriette van de Ven – beiden onderricht door degene die het Human Design systeem introduceerde. Ik startte mijn eigen praktijk in Human Design Analyse.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

www.coloredbythestars.com