Healing Circle


Monique en Martijn
Healing Circle
Van harte welkom namens het Instituut voor Spirituele Hypnose bij onze Emotional Release workshop. Een healincircle waar datgene wat jou niet meer dient mag worden doorzien, doorvoelt en – als het daar de tijd voor is – mag worden getransformeerd in liefde.
Healing Circle
Voornamelijk geïnspireerd door het werk van Altazar Rossiter hebben wij een tranceachtige (zelfhelings)methode ontwikkeld. Middels uitgesproken protocollen/intenties werk je daarbij op diep niveau met je verschillende geheugens: dat van onze ziel, ons dna, onze voorouders en van het collectief. Dit doen we door jouw unieke connectie met source/de bron of zoals wij het noemen de universele intelligentie aan te spreken.

Tijdens deze workshop dompel je jezelf onder in een stevig energetisch veld wat wij met elkaar creëren en waarbij je allerlei op angst-gebaseerde programma’s zoals blokkades, overtuigingen en (on)zichtbare wonden kunt transformeren. We werken daarmee op alle niveau’s, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel/kwantum niveau.

Wij, Monique Schmetz en Martijn Regelink zijn hierbij jullie facilitators.

Monique is docent Persoonlijk Leiderschap en Mindfullness aan de Hogeschool in Leeuwarden en heeft daarnaast een praktijk als Energetisch Hypnotherapeut en Coach in persoonlijk leiderschap. Ze heeft vele opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en coaching doorlopen bij onder andere Robert Bridgeman en Altazar Rossiter. Haar grootste leerschool echter is haar eigen persoonlijke proces. Zoals ze zegt ‘je kunt iemand niet verder brengen dan dat jezelf bent’.

Martijn is hypnosetrainer bij Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij en heeft ook een praktijk in Energetische Hypnotherapie. Verschillende opleidingen zoals NLP (practitioner en master practitioner), Hypnotherapie (Hypnose Instituut Nedeland), BUR Medicine Wheel (sjamanisme) en Altazar Rossiter hebben ertoe geleid dat Martijn steeds energetischer is gaan werken waarbij het hart altijd weer het vertrekpunt is. Het werken met uitgesproken intenties vanuit de connectie met de bron in combinatie met het alle andere methodieken hebben een enorme transformatie in zijn eigen proces in gang gezet.

Voel jij een ‘ja’? Je bent van harte welkom.

www.instituutvoorspirituelehypnose.nl