EcoNIDRA™


Marcel Macaré
EcoNIDRA™
Ben jij klaar om het hele ecosysteem van je lichaam, geest en emoties diep te ontspannen? Terwijl je diep ontspant worden er in je (onder) bewustzijn zaadjes van transformatie geplant. In een toestand tussen waakzaamheid en slaap heeft het een veel grotere kans om realiteit te worden dan wanneer we onze doelen vanuit het cognitieve brein proberen tot stand te brengen.

Marcel is gecertificeerd worldwide teacher en tijdens de workshop EcoNIDRA™ verbind hij je op een toegankelijke manier (opnieuw) met jezelf en met anderen. EcoNIDRA™ is een tak van de yoga nidra waar nidra en natuurverbinding elkaar ontmoeten. De oprichter, Kat Novotna, heeft deze mix van extreem diepe ontspanning en technieken die de verbinding met onze innerlijke natuur, versterkt.

Tijdens EcoNIDRA™ sessie werk je samen met de natuur als getuige van de ‘practice’ en intentie. Je maakt onder begeleiding van mijn stem een 3-voudige reis door je lichaam, je zintuigen, en door de aarde met geluiden van moeder natuur. EcoNIDRA™ kan op verschillende momenten van de dag een waardevolle bijdrage geven: ’s ochtends voor een energiek en creatief begin, tussendoor om op te laden tijdens je werkdag, voor een frisse herstart of ’s avonds om de dag van je af te laten glijden en heerlijk te slapen.

Neem tijdens de sessie iets mee uit de natuur bijvoorbeeld een dennenappel, tak, steen, veer of schelp. Zorg dat je gemakkelijke, losse kleding aan hebt.

Marcel Macaré
Ik ben hoogsensitief, ontzettend gemotiveerd, leergierig en spiritueel ingesteld. Het maken van orgonites met hele hoge lichtfrequenties en kennis vergaren en het delen van (praktische) kennis, vooral op het gebied van de alternatieve geneeskunde, is één grote passie! Ik heb natuurkunde en techniek gestudeerd in Rotterdam. Als natuurkundige heb ik al jaren mijn stokpaardjes bereden zoals; licht, geluid en elektriciteit. Precies de onderwerpen die ook in mijn beroep als natuurgeneeskundig therapeut toepas.

www.praktijkmacareen.nl