De Body Analyst


Bianca Ketting
De Body Analyst
Tijdsduur:        30 min. of  60 min.
Kosten            € 25,-   of  € 50,-
De Body Analyst
Als gezondheid- en welzijncoach werk ik samen met jou op een holistische manier aan het behouden of verbeteren van je wel-zijn. Dit doe ik met behulp van een gezondheidsscan genaamd: De Body Analyst. Dit is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. Deze wordt uitgebreid uitgelezen op meer dan 250 parameters in 40 groepen. Onder meer: vitamines, mineralen, aminozuren, goede & slechte vetten, conditie van hart & vaten het functioneren van organen, het skelet, sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc.

De Body Analyst meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van frequentie en het geavanceerd software programma analyseert het resultaat. Dit wordt gemeten via een sensor die deze frequentie ontvangt, deze wordt met de hand vastgehouden. De uitkomst wordt vergeleken met de resonantiespectra van het standaardkwantum van uit-balans-geraakte cellen en voedingsindicatoren. Deze frequenties zijn bepaald door wetenschappers op een 100% level. Het programma ontvangt de frequentie en registreert of dit 100% is of erboven of eronder zit. Als deze afwijkt komt dit op het eindrapport te staan als uitslag. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan worden grafisch en in getallen weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten en het opnamevermogen van het lichaam.

Na het maken van een persoonlijk plan van aanpak ga ik kijken welke behandelingen we in kunnen zetten om jouw doel te bereiken. Bijvoorbeeld met behulp van de linfopress (lymfe massage broek), magnesium treatment, diverse massages, trance healing, coaching, bewustwording, voeding.

Over Bianca
Als kind was ik al gefascineerd door het menselijk lichaam, de eetbare plantjes in het grote park naast ons huis en vooral ook door het werk van een magnetiseur. DE persoon die mij binnen een paar maanden van mijn astma en de tas met pufjes afhielp. In 2007 startte ik met reiki, daarna volgde Quantum Touch, massage opleiding, trance healing en mediumschap. In 2017 deed ik de health and wellness coach opleiding: glycobyoligy/epigenetica en volgde er een orthomoleculaire thuisstudie.

Bovenstaande combineer ik in mijn praktijk in een sportschool in Hilversum. Daarnaast run ik een B&W (‘bed&wellness’). Hier bezorg ik mijn gasten met plezier een paar heerlijke ontspannen dagen (incl. gezonde maaltijden) waarbij ik ze inzicht geef in hun welzijn.

Biyanka hara gezondheidsstudio/ZENsible Wellness