Bewust-er-Zijn in de vreugde van dit moment


Klazien Verwegen en Digna Schenk
Bewust-er-Zijn in de vreugde van dit moment
Meditatie, Mantra Zingen en Dans diep verbonden in dit moment.
Klazien Verwegen en Digna Schenk lopen beiden al langere tijd een pad van bewustzijn. Onze liefde voor Zijn in het moment neemt een grote plaats in in ons dagelijkse leven en in onze professie. Uit ervaring weten we dat alles van nature heel en compleet is. Ons dagelijkse zelf kan dit vaak niet ervaren, die is overlevingsgericht en denkt dat het ooit ergens beter zal worden dan nu. Echter, er is alleen maar NU. De toekomst is nog niet gearriveerd, het verleden is al geweest, en het huidige moment is wat overblijft en wat geleefd en beleefd wil worden!

Tijdens deze workshop arriveren we in het NU, wat dat nu ook moge zijn, want zelfs het NU is niet te pinpointen. We komen thuis in onze vrije, natuurlijke aard en nemen dat als startpunt van dansen, zingen en samenzijn.

Onze vrije aard is oneindig ruim en wordt niet aangetast door onze geschiedenis of huidige situatie. Wanneer we contact maken met onze vrije aard, blijken allerlei kwaliteiten spontaan aanwezig. Denk aan: liefde, compassie, wijsheid en kracht. Vaak krijgen wij terug dat het enorm vreugdevol en ontroerend is om contact te maken met je vrije aard. Elk op weg gaan stopt en het wordt ervaren als helemaal heel en compleet.<

Tijdens de workshop wisselen meditatie, zang en dans elkaar af. Het is een dynamisch geheel van diepe stilte en uitbundige vreugde, passie en plezier. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en te verwelkomen!

Klazien Verwegen heeft een prachtige stem en geeft al jaren workshops waarbij Mantra en Heartsongs zingen een grote plaats heeft. Daarnaast heeft zij een praktijk waar zij Tools For Life therapie geeft. Deze therapie is voor jou bedoeld als je eigen vrijheid je alles waard is.
www.lavitaebella.info

Digna Schenk geeft sinds 2004 trainingen waarbij spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Sinds 2014 werkt zij vanuit de visie van Zijnsoriëntatie. In al haar trainingen staan dans, meditatie (in beweging), visualisatie, Tibetaanse yoga, mindfulness en ervaringsgerichte bewustzijnsoefeningen centraal. Digna biedt ook individuele begeleidingstrajecten aan. Zij begeleidt onder andere mensen met verstoord eetgedrag (ervaringsdeskundig), alle vormen verslaving en burn-out.
www.zijninbeweging.nu