Acces Bars en Reiki


Martine Koot
Acces Bars en Reiki
Duur:     60 minuten
Kosten:  € 50,00
Acces Bars en Reiki
Acces Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten die banen vormen voor thema’s en onderwerpen. Door de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken een gedurende tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en emoties en conclusies over deze thema’s loslaat. Je zal meer ruimte in je hoofd gaan ervaren, waardoor je weer nieuwe keuzes in je leven kan maken die passend zijn voor jou.

Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze en ondersteunt het lichaam tot zelfgenezing, zowel fysiek als emotioneel in balans te kunnen komen. Reiki is universele levensenergie. De energie die ik geef vanuit mijn handen, gaat daar naar toe waar het op dat moment nodig is. De energie in jou kan weer stromen. Het is een liefdevolle en zachte behandeling.

Martine Koot
Betrouwbaar, liefdevol, begripvol met positieve intenties, behulpzaam en toch bij mezelf blijven. Wonend in Kortenhoef leef ik een mooi leven. Durven dromen en omzetten in doen.
Ik begeleid voor jou en anderen die het nodig hebben of willen ervaren Access Bars-behandelingen, ontspanningsmassages voor hoofd en gezicht. Ik geef readingen, ik ben begeleider voor familieopstellingen en ik ben Reiki-specialist. Heel benieuwd ben ik naar jou, kom gezellig langs.

www.praktijkhealingyou.nl