Workshops

The Wanderer

Nikos Frangiskatos

De kracht van The Wanderer zit in de eenvoud en de ruimte die tussen de noten ontstaat. De bijzondere liedjes en teksten kunnen diepere lagen aanspreken.

lees verder

De magie van harmony singing

Andrea Hauser

Speelse harmonische ontmoeting met wereldliederen en healingsongs. Samen zingen brengt je uit het hoofd en in je hart. Er ontstaat een subtiele en krachtige communicatie met iedereen om ons heen.

lees verder

Quantum Light Breath

Taetske Kleijn

De Quantum Light Breath is een krachtige ademmeditatie. Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek, geef je jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel.

lees verder

Introductie tot tantra

Sophie Brokmann

Deze workshop is voor jou als je verlangt naar echte verbinding in intimiteit en daarmee naar zowel diepte als levendigheid. Samen gaan we op reis om te voelen wat er in jou leeft via het lichaam.

lees verder

Op weg naar jezelf

Stichting Transformatie

Ons doel is mensen terug te brengen naar hun eigen licht. Tijdens deze healing workshop is het doel, ont-angsten, bewustwording en blokkades opheffen. Alles in afstemming met jouw licht en jouw ziel.

lees verder

Kosmische ontmoeting en heling

Manon van den Boorn

Deze Kosmische Ontmoeting is een co-creatie met lichtwezens, natuurwezens, Gaia, verlichte meesters, buitenaardse vrienden en nog zoveel meer. We bouwen met elkaar krachtige energievelden op.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ YARL

Boodschapper van de transformerende kracht van muziek. Als DJ ziet DJ YARL zichzelf als een geleider voor de muziek, waarbij hij het laat stromen door en in de harten en lichamen van de dansers op de dansvloer.

lees verder

Kristal Healing

Harry Niestadt

Bij de healing doen de kristallen het werk. Het zijn stuk voor stuk leraren die allen een andere taak hebben. Ze zullen vaak eigenschappen aanpakken die je op dat moment tegenhouden in je ontwikkeling.

lees verder

Familieopstellingen

Kohinoor Samson

Een verrassende workshop familieopstellingen die inzicht geeft in het familiesysteem waar je vandaan komt. (Hinderende) patronen uit het verleden bepalen hoe we onbewust handelen.

lees verder

Universeel Klankhealing Concert

Anne en Jacinta

Je bent van harte welkom om je mee te laten nemen in dit klankbad. Een reis zonder grenzen op de klanken en frequenties van onze instrumenten. De helende frequentie van licht en liefde.

lees verder

Tantric Moves

Michael Heer en Marelde Jensma

Voelen waar de stroom heen beweegt en observeren waar we inhouden en verkrampen. Grenzen en blokkades herkennen, erkennen en omarmen. Durven te gaan staan en aan te kijken wat verschijnt.

lees verder

Liedjes die raken

Anna Fernhout

Nederlandstalige liedjes over het reilen en zeilen van ons menszijn. De teksten zijn direct en open en met een vleugje humor. In de liedjes hoor je het verlangen naar echt mens zijn, zonder masker en met een open hart.

lees verder

Ontdek het directe pad naar ontwaken

Milo Angelo

Het is mijn grootste vreugde om je te begeleiden bij het thuis komen in je ware essentie door de teaching Het directe pad naar ontwaken. Het is een combinatie van geleide meditaties, dialoog en directe ervaring.

lees verder

Qigong – Wake up and connect

Christel Dirks

Ben jij net als ik ook zo’n vroege vogel? Kom dan meedoen met de actieve meditatie Wake up and Connect. Qigong oefeningen waarbij de nadruk ligt op adem, beweging, visualisatie en affirmatie.

lees verder

Kum Nye – Tibetaanse yoga

Nyingma Centrum Nederland

Kum betekent lichaam in de zin van bestaan, de belichaming van het totaal van ons menselijk potentieel. Nye betekent massage of wisselwerking. In Kum Nye activeer je het (subtiele) energielichaam.

lees verder

Tribal Circle

Coen Tuerlings

Door bewust te zijn van je resonantieveld, ervaar je relaties op een dieper niveau. Er ontstaat ruimte voor hartscontact, ontroering, passie, bezinning, mededogen en kun je aanvoelen wat nodig is op welk moment.

lees verder

Verbinding en intimiteit

Willemijn Bessem

Zoals vele mystieke stromingen gaat het over kennis betreffende open communicatie en een groter bewustzijn via je zintuigen en emoties, die een poort zijn naar intuïtie, helderheid en liefde.

lees verder

Biodanza is verbinding

Irene Voorbij

Workshop om op een zachte manier te landen op het festival in verbinding met jezelf en anderen. Verbinding met je gevoelens en emoties, met de mensen om je heen, met de natuur en met je levensenergie.

lees verder

Mantra en Bhajan zingen

Sita Devi en Anneloes de Greef

Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en versnelt de geestelijke-scheppende kracht en bevordert harmonie en eenheid in alle aspecten en bestanddelen van het menselijke wezen.

lees verder

Tarotkaarten – ontdek je archetype

Ans van Dijk

In deze interactieve workshop maken we kennis met archetypen die we in ons hebben vanaf onze geboorte en waarvan de karaktereigenschappen en talenten in ons aanwezig zijn.

lees verder

Stembevrijding

Liza Weald

Onder begeleiding van mijn sjamanendrum en akoestische gitaar gaan we aan de hand van meditatie, mantra, zang- en improvisatie-oefeningen je stem laten buitenspelen. Alle muziek creëren we in het moment.

lees verder

Guardian of the mysteries

Irene Verdoorn

Met fantasie, ontdekkingslust en eigenwijsheid ga je middels creatieve opdrachten en sjamanistische droomtechnieken (on)vermoede delen in jezelf vrijmaken zodat je kosmische energie doorstroomt.

lees verder

Aandacht voor jezelf

Daphne Geerts

Mijn passie is om jou met aandacht te helpen hoofd, lichaam en hart in balans te brengen door een combinatie van adem- en lichaamswerk. Hierdoor ga je loslaten en je volledig met jezelf verbinden.

lees verder

Tao kalligrafie meditatieveld

Dennis Chan

Beleef en ervaar het Tao Kalligrafie Meditatieveld, een krachtig transformerend veld met de frequentie en vibratie van de bron. Dit energieveld wordt gecreëerd door speciale kalligrafieën, Tao kalligrafieën.

lees verder

Medicine Buddha Healing

Sitadevi Sengers

Tijdens het reciteren in de vroege ochtend visualiseren wij de grote Medicine Buddha in ons midden en laten zijn helende krachten tot ons komen.

lees verder

Helende ontmoeting met jezelf

Patrice Clarijs

De methodiek van Helende ontmoeting met jezelf heft de innerlijke verdeeldheid op. Zo groeit jouw ‘gezonde deel’ en komt er meer en meer ruimte voor jou.

lees verder

Lu Jong – Tibetaanse Yoga

Mariette de Kroon

Lu Jong bestaat uit vloeiende bewegingen die je combineert met ademhaling en aandacht in het lichaam. Dit werkt als een massage, het opent je lichaam en het brengt je in het nu.

lees verder

Mystieke Roos

Nistal ten Veen en Ilanit de Wilde

Een moderne versie van de Osho Mystic Rose. Een workshop waarin de deelnemer speels door zijn/haar emoties reist, van lachen naar huilen, en weer terug naar lachen.

lees verder

Mediumschap

Willemijn Bessem

Ervaar hoe je in stilte kunt communiceren met overleden dierbaren of begeleiders. Daarnaast kan je voelen in hoeverre deze kennis en directe ervaring je ondersteunen en inspireren om in grotere helderheid te leven.

lees verder

Vrij dansen

DJ Aloes

DJ Aloes draait avontuurlijke wereldmuziek op de vrijdagavond in de Piramide voor mensen die willen dansen. Vrolijk met pit en diepgang is de essentie van haar muzikale keuzes die ontstaan in het moment.

lees verder

Eindceremonie

zondagmiddag

We spreken onze dankbaarheid uit voor de groei momenten, het loslaten van onnodige balast en we vieren de nieuwe jij in zang en dans op de muziek van Couple Positive.

lees verder

Ecstatic Dance

DJ Bravon

Ecstatic dance is een vrije dansvorm waarbij je kunt bewegen zoals je wilt, alleen of samen. We nodigen je uit om in het moment te voelen hoe jouw lichaam wil bewegen op de muziek.

lees verder

De helende kracht van adem en klank

Nistal ten Veen en Ilanit de Wilde

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – rebirthing, oftewel de bewust verbonden ademhaling – in combinatie met live klankschalen ervaar je ontspanning, overgave, innerlijke vrede en stilte.

lees verder

Waxtaan

Muziekband

Speelt op zaterdagavond in de grote tent bij de villa met eigen nummers die zich bewegen tussen Afro, Latin en Jazz. Een sprankelende en groovende band met een eigen geluid die uitnodigt tot dansen.

lees verder

De kracht van authenciteit

Sophie ter Hoeven

Deze workshop is bedoeld om je te laten her-inneren dat het veilig is om te zijn wie jij werkelijk bent. Laat jezelf maar zien. Ik zie jou, helemaal.

lees verder

Zelfregulatie in een complexe wereld!

Marjon van Opijnen

We onderzoeken de fysiek voelbare effecten van triggers. Met eenvoud en speelsheid verkennen we de werking van ons zenuwsysteem. Je ervaart hoe je met regulatie oefeningen door uitdagende situaties beweegt.

lees verder

Heel zijn – creatiekracht in klank

Marije van der Nat en Antoon Verwer

Tijdens de workshop creëren we een magisch klankveld, tillen we onszelf en elkaar op door samen te klinken en geven we een krachtige impuls af voor onszelf én de wereld.

lees verder

Divine Tantra

Mark Naaborgh en Janine Vermeulen

Uitnodigende workshop met een tantrisch ritueel dat je opent en verbindt met jezelf en de ander. Zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

lees verder

NatureSpirit meditatie

Twan de Leur en Magda Bannink

We verbinden ons met de krachtige spirit van onze ware natuur. De zespuntige ster, de merkaba is de basis voor de naturehealing meditatie in beweging, buiten in het krachtige energetische veld van Venwoude. 

lees verder

Openingsceremonie

Vrijdagochtend

Tijdens de ceremonie maken we verbinding met onszelf en het lichtwezen dat je bent. We creëren een veilige plek waar we kunnen helen, groeien en transformeren.

lees verder

Sjamanistische sound journey

Arjan van Leeuwen

Laat je meevoeren door de resonantie van de instrumenten en mijn stem in jouw lijf. Tijdens deze reis vormt zich een energetisch veld wat jou kan ondersteunen bij thema’s die actueel zijn in je leven.

lees verder