Healingveld

Trager Approach en Teraherz frequenties

Arnaud Mooij

TRAGER® is een Approach en brengt de mind en het lichaam weer bij elkaar, integreert alles wat je al bent en hebt meegemaakt en het stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

lees verder →

Klankschalen massage

Judith Berghuijs

Kom lekker genieten van een ontspannen klankschalen massage. De helende klankschalen worden op het geklede lichaam gezet. Doordat je lichaam uit 70 % water bestaat werken de trillingen diep en krachtig door.

lees verder →

Holistische intuïtieve ontspanning massage

Marcel Mourik

Wat er in jouw leven speelt komt tot uiting in het lichaam. Ik stem mij daarop af met een combinatie van intuïtieve massage, klassieke Zweedse massage en energetisch werk (shamballa).

lees verder →

Energetisch Lichaamswerk 

Sophie Brokmann

Via een sessie kom je in contact met jouw unieke essentie en de intelligentie van je lichaam, onze natuurlijke bron van kracht, innerlijke rust en wijsheid. Daarnaast weerspiegelt het lichaam ook ons onderbewustzijn

lees verder →

Theta-healing

Peter Wilms

Met Theta-healing, ontwikkeld door Vianna Stibal, zet je overtuigingen, gewoontes, beperkingen en blokkades om naar datgene dat jou optimaal ondersteunt in jouw functioneren en persoonlijke groei.

lees verder →

Met plezier de diepte in

Ellen Alten

Ik help zicht te krijgen op het niet direct zichtbare van zielsvraagstukken, fysieke klachten of emotionele blokkades. Ik neem je mee terug naar waar het is ontstaan om het daar in de kern op te lossen.

lees verder →

Matrix healing en cranio sacraal behandeling

Jago Koch

Met matrix healing ruimte maken in je lichaam. Lichamelijke klachten, oude emoties, patronen en verstrikkingen loslaten. Opengaan naar je lichtbewustzijn en ervaren wat je werkelijk bent.

lees verder →

Adem, diep bindweefsel of ontspanningsmassage

Marjon van Opijnen

Je stromend en ontspannen voelen en de ervaring van meer ademruimte. In de diep bindweefselmassage laat je spanning los. In de adem- en ontspanningssessie leer je meer te ontspannen via beweging en adem.

lees verder →

Qi-healing

Christel Dirks

Korte, krachtige healing die blokkades in je lichaam opheft opdat je energie vrijelijk mag stromen en er balans ontstaat tussen lichaam en geest.

lees verder →

Healing met mantra

Peter Mouthaan

In een consult kan ik je vertellen wat je nodig hebt om in een bepaalde situatie ergens mee om te gaan. Door middel van inzicht in jezelf die ik jou meegeef en door een bepaalde energie die ik door krijg van mijn gids.

lees verder →