Met plezier de diepte in


Ellen Alten
Met plezier de diepte in
Duur: 60 min
Prijs: 50 euro
Met plezier de diepte in
Met energetische therapie help ik je bij jouw persoonlijke groei, zodat jij vol blijdschap, liefde en vitalititeit kunt genieten van het leven. Ik help zicht te krijgen op het niet direct zichtbare van zielsvraagstukken, fysieke klachten of emotionele blokkades. Ik neem je mee terug naar waar het is ontstaan om het daar in de kern op te lossen.

Het is mijn kwaliteit helder te kunnen verwoorden waar het in essentie om gaat. Je ontvangt healing met liefdevolle kosmische energiëen. Bovendien krijg je concrete adviezen om de opgedane inzichten in het dagelijks leven toe te kunnen passen.

Ik maak gebruik van kosmische helende energiën, kleuren, klanken, kristallen, heilige geometrie en Merkaba-technieken.

Geniet volop van het festival en combineer de workshops met een persoonlijke behandeling. Wat bij een workshop is aangeraakt kun je met een sessie verdiepen. Wat tijdens een sessie in beweging is gebracht kun je bij een workshop dieper integreren.

Ellen Alten
Mijn behandelingen komen voort uit wie ik ben. Bovenal geniet ik van het leven, van het leven in zijn totaliteit. Met een hart vol onvoorwaardelijke liefde en een heldere kijk ga ik het aan tot in zijn diepste dieptes en grootste hoogtes.

www.fountainofbliss.nl