Soul Body Fusion


Daniëlle Langendijk

Soul Body Fusion® is een snelle, makkelijke en krachtige techniek waarbij je ziel meer verbonden wordt met je lichaam. Het kan veel veranderingen brengen en het zet je meer in je kracht en licht. Door de hoge frequentie van je ziel kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten met als resultaat een moeiteloos en gelukkig leven, in de flow, in je kracht.

Onlangs zei Jonette Crowley (VS) auteur van het boek “Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer: “Do Soul Body Fusion because it is transformational to get us back to our core self which is Power, Abundance and Love”.

In de workshop wordt de werking van Soul Body Fusion uitgelegd. Je kunt de energie zelf ervaren en je krijgt informatie over hoe en waar je deze techniek zelf in een dag kunt leren toepassen. De techniek kan je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren.Laat je inspireren.

Daniëlle Langendijk
Daniëlle Langendijk (1974) is leraar Soul Body Fusion® en natuurcoach. Zij leidt mensen in Nederland en België op zodat zij het zelf en in hun praktijk kunnen toepassen. Soul Body Fusion is ook verweven met haar werk als natuurcoach. Zij brengt jonge mensen weer “in beweging” en begeleid hen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is mooi dat mensen in de natuur dichter bij zichzelf komen, ontspannen en met een frisse blik nieuwe stappen zetten. Haar verbondenheid met de natuur en de Lichtwereld geven een extra dimensie aan haar werk. Het boek de Adelaar en de Condor van Jonette Crowley en het contact met Jonette brachten haar op het spoor van Soul Body Fusion. Omdat het haar zoveel heeft gebracht, vertelt ze je graag over haar ervaringen en wat het je kan brengen.

daniellelangendijk.nl