Sjamanistische sound journey


Arjan van Leeuwen
Sjamanistische sound journey
Energie is resonantie. Resonantie is energie. Ervaar je blokkades in je lijf? Stroomt het niet in je leven? Heb je vragen waar je niet uitkomt? Of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Laat je meevoeren door de resonantie van de instrumenten en mijn stem in jouw lijf. Tijdens deze reis vormt zich een energetisch veld wat jou kan ondersteunen bij thema’s die actueel zijn in je leven. Jij bepaalt wat je wil laten gebeuren. We starten met een meditatie om te landen op de plek en in je lijf. Vervolgens maak je contact met de intentie waarmee je de journey in gaat. En dan mag je ontspannen. En het laten gebeuren.

Ik maak gebruik van een aantal instrumenten, zoals een drum, handpan, kalimba en mijn stem (klank). Het verloop van een journey verschilt. Het volgt de flow en energie die er is.
Sjamanistische sound journey
Over Arjan
Mijn volledige naam is Arjan Asamoa Ozuma van Leeuwen. Een samenvoeging van mijn aardse naam, Arjan van Leeuwen en de naam die mij is gegeven om mijn talenten in de wereld te zetten, Asamoa Ozuma. Op vele manieren richt ik me op het brengen van healing, verbinding(en) en bewustwording. Waar ik nu sta in mijn leven is het resultaat van een innerlijk ontwikkelproces wat ruim 10 jaar geleden is begonnen door mijn ontmoeting met een dierbare zielsverwant. Zij raakte mijn fundamentele angsten aan zoals mijn angst om te bestaan en mijn angst om mezelf te laten zien. Ik liep vast in mijn leven en kon niet anders dan deze angsten aangaan. In dit proces kom ik steeds meer tot mijn kern en sta ik steeds steviger in mezelf en in het delen van mijn talenten met de wereld. Inmiddels kan ik zeggen dat ik dankbaar ben voor wie ik ben en voor wat ik biedt.

www.back-to-nature.nu