Borstenbehandeling en massages


Ellie de Heus
Borstenbehandeling en massages
Duur: 45 minuten
Bijdrage: € 35,-
Borstenbehandeling en massages
Hoe vaak worden borsten overgeslagen tijdens een massage? Hoe vaak worden ze niet verzorgd zoals de rest van je lichaam. Ik ontmoet je graag. Kom langs en ervaar hoe het voelt en hoe bijzonder het is om als een heel mens te worden aangeraakt, te worden gezien en gehoord.

  • Borstenbehandeling, tijdens de introductie ervaar je wat het met je doet als je borstgebied wordt geopend. De ruimte die ontstaat zodat alles wat vrij komt weg kan stromen. De introductie is de voorbereiding van de complete therapeutische behandeling.

Voor de therapeutische behandeling boek je twee sessies achter elkaar!

  • Borsten-Buik massage, een massage waarbij je bovenlichaam alle aandacht krijgt. Je zelfliefde en je gezondheid wonen in dit belangrijke deel van je lichaam, je komt thuis.
  • Chakra massage, tijdens deze massage wordt elk chakrapunt apart gemasseerd met afgestemde oliën en verbonden met je hele lichaam. Ook je eerste chakra krijgt de aandacht die nodig is, daarom is deze massage volledig ontkleed. Er kan alleen een dubbele sessie geboekt worden.

Er zijn verschillende oliën en bortenborstels te koop en ook het boek ‘BorstenKracht’.

Over Ellie
Na jaren van groei en ontwikkeling is alles bij elkaar gekomen tijdens het schrijven van ‘BorstenKracht’, een boek waarmee je in liefde en aandacht voor je borsten zorgt en hoe dit je gehele gezondheid beïnvloedt. Ongemak, schaamte en pijn kunnen hiermee verzacht worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Mijn missie als borstenweefsel- en energetisch therapeute is het doorbreken van het idee dat pijn bij het vrouw-zijn hoort. Dat je niet door hoeft te gaan als je jezelf niet lekker voelt. Dat je jouw borsten uit preventieve zorg en aandacht mag verzorgen in plaats van pas als je serieuze klachten krijgt. Dat je de persoon mag zijn die je werkelijk bent, diep van binnen. En dat je van jezelf mag houden.

www.borstenenbalans.nl